Klinkerwerken Heist-op-den-berg

Voor professionele klinkerwerken in en rondom Limburg is grondwerken Van Rooy uw ideale partner. Wij zijn de specialist in alle grondwerken en bieden totaalpakketten voor al uw klinkerwerken en/of tuinprojecten. Dit zowel voor particulieren als bedrijven en openbare instanties.

Duurzaam klinkeren

Wilt u uw terras, tuinpad of oprit laten beklinkeren? Dan bekijken wij samen met u in welke stijl u het best klinkers kan kiezen  die de woning of het bedrijf volledig tot zijn recht kunnen laten komen. U krijgt de mogelijkheid uit een breed gamma van klinkers, terrastegels, kasseien en boordstenen. En dit aan een correcte prijs. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste beslissing zodat u ook van een duurzaam resultaat kan blijven genieten.

Klinkerwerken Heist-op-den-berg

klinkers leggen Heist-op-den-berg

klinkeren Heist-op-den-berg

Professionele voorbereiding

Van Rooy zorgt voor een zorgvuldige voorbereiding van het klinkeren. De ondergrond wordt vooraf goed bekeken zodat we een stevige en goed drainerende basis kunnen voorzien om barsten te vermijden. Grond wordt extra aan- of afgevoerd en verwerkt zodat u de gewenste vorm van uw pad, terras of oprit verkrijgt. Bij ons krijgt u een totaalpakket zodat u maar op één iemand hoeft te rekenen. En dat is uiteraard grondwerken Van Rooy!

Transparante communicatie

Wij streven naar een eerlijke en klantvriendelijke service. Bij Van Rooy is klant absoluut koning! Dit betekent dat wij bij al onze werken zorgen voor goede afspraken en duidelijkheid vooraf. Wij maken een duidelijk stappenplan en overlopen ook elke fase van uw klinkerwerken of andere projecten. Zo bent u steeds op de hoogte en betrokken in heel het proces. Enkel op die manier kunnen wij zorgen voor de tevredenheid van al onze klanten.

Wilt u meer weten over de kostprijs van uw klinkerwerken en/of andere tuinprojecten. Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Klinkerwerken Heist-op-den-berg

klinkers leggen Heist-op-den-berg

klinkeren Heist-op-den-berg

Onze troeven

Flexibel

Prijs / kwaliteit

Verzorgde afwerking

Recent materieel

Wenst u graag een offerte op maat?

Onze andere diensten

Grondwerken

Grondwerken

Grondwerken Vanrooy doet ook alle grondwerken
Ga naar grondwerken

Zwemvijvers

Zwemvijvers

Grondwerken Vanrooy doet ook alle zwemvijvers
Ga naar zwemvijvers

Terrassen

Terrassen

Grondwerken Vanrooy doet ook alle infrastructuurwerken
Ga naar terrassen

Tuinaanleg

Tuinaanleg

Grondwerken Vanrooy doet ook alle tuinaanleg
Ga naar tuinaanleg