Terrassen

Niets is zo heerlijk dan van een heerlijk lente- of zomerzonnetje te genieten op je terras, met een drankje binnen handbereik. Creëer een heerlijk vakantiegevoel in eigen tuin dankzij een mooi aangelegd terras.

Terras voordelen

Een terras is een fantastische toevoeging aan je tuin. Het creëert niet alleen een extra buitenruimte om van de zon te genieten, maar het biedt ook tal van voordelen die leven én werken een pak aangenamer maken.

 • * Een terras is een ideale manier om je leefruimte uit te breiden. Zo geniet je optimaal van het buitenleven zonder de deur uit te hoeven. Een terras biedt extra ruimte voor bijvoorbeeld een barbecue, een toffe tuintafel of een knusse lounge set.

 

 • * Een terras zorgt voor een aanzienlijke waardestijging van je woning of bedrijfspand. Een goed aangelegd en netjes onderhouden terras maakt je eigendom aantrekkelijker voor potentiële kopers of huurders. Kies voor de aanleg van je terras daarom steeds voor een vakman.

 

 • * Heb je wel eens stilgestaan bij de gezondheidsvoordelen die een terras te bieden heeft? Door regelmatig buiten te zijn en de frisse lucht in te ademen, reduceer je stress, verbeter je je stemming én geef je je algehele gezondheid een enorme boost. Bovendien helpt het genieten van het buitenleven op je terras om je optimaal verbonden te voelen met de natuur.

 

 • * Tot slot is een terras de uitgelezen plek om te socializen en te ontspannen met vrienden en familie. Een ontspannen middag met een heerlijk drankje en een boek? Een tuinfeest met de buren? Of waarom niet die vergadering buiten op het terras houden? Een terras biedt de perfecte buitenomgeving om samen te zijn en te genieten van elkaars gezelschap.
 •  
 • Kortom: een terras is een waardevolle investering voor je huis of bedrijfspand en biedt tal van troeven. Contacteer ons voor meer info

4435C077B58F4AB7B46ADBA96463C7B7

Terrastegels

Terrastegels zijn er in allerlei soorten en maten, elk met hun eigen kenmerken en voordelen. We sommen de interessantste materialen graag voor je op.

 • * Betontegels zijn een populaire keuze vanwege hun duurzaamheid, lage prijs en onderhoudsvriendelijkheid. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, afmetingen en afwerkingen en kunnen gemakkelijk worden aangepast aan jouw stijl en smaak.
 •  
 • * Keramische terrastegels hebben een strakke en moderne uitstraling en zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en patronen. Ze zijn duurzaam, makkelijk in onderhoud en uitermate bestand tegen vorst en vocht.
 •  
 • * Natuursteentegels voegen een vleugje elegantie toe aan elk terras. Ze zijn duurzaam, bestand tegen alle weersomstandigheden en verkrijgbaar in verschillende soorten, zoals marmer, graniet en kalksteen.
 •  
 • * Houten terrastegels zorgen voor een warme, natuurlijke sfeer. Ze zijn duurzaam, makkelijk te onderhouden en bieden uitstekende grip, wat ze ideaal maakt voor gebruik rond zwembaden en wellnessinfrastructuur. Padoek is één van onze favorieten! Deze populaire exotische houtsoort heeft een warme, roodbruine kleur die na verloop van tijd vergrijst door blootstelling aan zon en regen. Padoek is zeer duurzaam en bestand tegen vocht, insecten en rot. Het biedt een natuurlijke weerstand tegen UV-straling en splintert niet snel.
 •  
 • Klinkers zijn een populaire keuze voor de aanleg van terrassen vanwege hun duurzaamheid, robuuste uitstraling en veelzijdigheid. Ze bestaan in verschillende kleuren, afmetingen en patronen en zo vind je gegarandeerd de juiste klinker voor elke stijl, smaak en budget. Klinkers zijn bovendien bestand tegen vorst, vocht en zware belasting, wat hen ideaal maakt voor terrassen die intensief gebruikt worden, zoals in de horeca.
 •  

Terras aanleggen

De kogel is door de kerk: je gaat voor een terras. Verstandige beslissing! Kom gerust bij ons langs voor uitgebreid, deskundig advies.

Wist je bovendien dat we jou graag een totaaloplossing op maat bieden? We voorzien namelijk niet enkel in een mooi, kwaliteitsvol terras, maar nemen ook het gevreesde afbraakwerk én de voorbereidende grondwerken voor onze rekening. Particulier, bedrijf of openbare instantie? Bij Van Rooy is iedereen welkom voor een kwalitatief totaalpakket op maat!

Wenst u meer informatie of wenst u een vrijblijvende offerte voor uw project op maat? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

IMG_0559

Onze troeven

Flexibel

Prijs / kwaliteit

Verzorgde afwerking

Recent materieel

Wenst u graag een offerte op maat?

Onze andere diensten

Tuinaanleg

Tuinaanleg

Grondwerken Vanrooy doet ook alle tuinaanleg
Ga naar tuinaanleg

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Grondwerken Vanrooy doet ook alle tuinonderhoud
Ga naar tuinonderhoud

Keerwanden

Keerwanden

Grondwerken Vanrooy doet ook alle soorten keerwanden
Ga naar keerwanden

Klinkerwerken

Klinkerwerken

Grondwerken Vanrooy doet ook alle klinkerwerken
Ga naar klinkerwerken

Grondwerken

Grondwerken

Grondwerken Vanrooy doet ook alle grondwerken
Ga naar grondwerken

Regenwaterputten

Regenwaterputten

Grondwerken Vanrooy doet ook alle regenwaterputten
Ga naar regenwaterputten

Terrassen

Terrassen

Grondwerken Vanrooy doet ook alle infrastructuurwerken
Ga naar terrassen

Zwemvijvers

Zwemvijvers

Grondwerken Vanrooy doet ook alle zwemvijvers
Ga naar zwemvijvers