Terrassen

Wilt u graag uw terras aanleggen? Of is uw terras aan vernieuwing toe? Dan moet u absoluut bij grondwerken Van Rooy zijn! Wij hebben een jarenlange ervaring met allerhande grondwerken en terrasaanleg in en rondom Limburg. Wij weten van aanpakken en hechten veel waarde aan het aanleveren van echt vakmanschap. Bij ons krijgt u een eerlijke maar ook de beste service aan de beste prijzen.

Totaalpakket voor uw terras

Kiest u voor Van Rooy, dan kiest u voor de beste én makkelijkste oplossing voor uw terrasaanleg. Heeft u een project in gedachten, maar weet u niet waar te beginnen? Dan helpen wij u in het kiezen van het juiste materiaal, vorm en grootte van uw terras.  Ook het gevreesde afbraakwerk én de voorbereidende grondwerken voeren we uit met uiterste zorg. Dit voor zowel particulieren, bedrijven en openbare instanties. Aan ons adres heeft u dus voldoende om uw volledige project in één keer te laten uitvoeren. Een totaalpakket op maat!

4435C077B58F4AB7B46ADBA96463C7B7
Hoogwaardige terrasmaterialen Wij werken met een uitgebreid gamma aan materialen en kleuren van topkwaliteit. Wij bekijken samen met u welk materiaal het beste past bij uw visie voor uw terras. Van klinkers tot tegels, van verschillende houtsoorten tot het populaire Padoek… Wij doen het allemaal! We zorgen dat uw terras perfect aansluit bij uw tuin zodat u optimaal kan genieten. Tel daarbij nog eens de juiste know-how en de beste werkmannen van het vak en uw project kan enkel nog tot een goed en duurzaam resultaat leiden. Open communicatie Bij Van Rooy kiest u voor professionaliteit en kwaliteit van de hoogste graad. Wij werken met een uiterste precisie en bereiden alle werken tot in de puntjes voor.  Wij overleggen elke stap met onze klanten zodat wij een open communicatie kunnen nastreven en zodat wij uw tevredenheid kunnen garanderen. Wenst u meer informatie of wenst u een vrijblijvende offerte voor uw project op maat? Aarzel dan niet om ons te contacteren.
IMG_0559

Onze troeven

Flexibel

Prijs / kwaliteit

Verzorgde afwerking

Recent materieel

Wenst u graag een offerte op maat?

Onze andere diensten

Tuinaanleg

Tuinaanleg

Grondwerken Vanrooy doet ook alle tuinaanleg
Ga naar tuinaanleg

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Grondwerken Vanrooy doet ook alle tuinonderhoud
Ga naar tuinonderhoud

Keerwanden

Keerwanden

Grondwerken Vanrooy doet ook alle soorten keerwanden
Ga naar keerwanden

Klinkerwerken

Klinkerwerken

Grondwerken Vanrooy doet ook alle klinkerwerken
Ga naar klinkerwerken

Grondwerken

Grondwerken

Grondwerken Vanrooy doet ook alle grondwerken
Ga naar grondwerken

Regenwaterputten

Regenwaterputten

Grondwerken Vanrooy doet ook alle regenwaterputten
Ga naar regenwaterputten

Terrassen

Terrassen

Grondwerken Vanrooy doet ook alle infrastructuurwerken
Ga naar terrassen

Zwemvijvers

Zwemvijvers

Grondwerken Vanrooy doet ook alle zwemvijvers
Ga naar zwemvijvers