Klinkers en klinkerwerken

Klinkers zijn duurzame materialen die bestand zijn tegen zware belasting en weersinvloeden. Dat maakt hen uitermate geschikt voor het aanleggen van opritten, terrassen, wandelpaden en andere bestratingen.

Klinkers leggen

Klinkerwerken hebben interessante kenmerken en voordelen:

  • Klinkers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en vormen. Je vindt dus gegarandeerd een passende klinker voor elke tuinstijl, smaak en budget.
  • Ze zijn sterk, slijtvast en duurzaam waardoor ze lang meegaan en weinig onderhoud vragen. Bovendien kies je vandaag voor waterdoorlatende varianten. Dat betekent dat ze water opnemen en afvoeren. Plassen en wateroverlast behoren voortaan tot het verleden.

Droom je van een mooi terras, tuinpad of oprit? Kies dan voor Van Rooy voor nette, kwaliteitsvolle klinkerwerken. Samen bekijken we de mogelijkheden en bepalen we de stijl die de woning of het bedrijfspand volledig tot zijn recht laat komen. Kies uit een uitgebreid gamma aan klinkers, terrastegels, kasseien en boordstenen. We adviseren je graag waar nodig.

Terras, oprit of tuinpad nodig? Dan ben je bij Van Rooy aan het juiste adres.

Professionele voorbereiding

Degelijke voorbereiding is het halve werk. Daarom zorgen we bij Van Rooy voor een zorgvuldige voorbereiding van de klinkerwerken. We nemen de ondergrond onder handen door een stevige en goed drainerende basis te voorzien. Dit is essentieel om barsten te vermijden. Grond wordt extra aan- of afgevoerd en verwerkt om de gewenste vorm van het pad, terras of de oprit te verkrijgen.

Waarom kiezen voor Van Rooy?

Goede afspraken maken goede vrienden!

Daarom worden bij al onze werken voorafgaand duidelijke afspraken gemaakt. We hanteren een duidelijk stappenplan en bespreken elke fase van het project met jou. Zo ben je steeds op de hoogte van het reilen en zeilen. Vind je transparante communicatie, staalharde kwaliteit en een meedenkende partner van cruciaal belang? Dan zijn wij de partij die je zoekt!

Bij Van Rooy weten we van aanpakken! We stellen graag onze expertise én ons enthousiasme ter beschikking om voor jou projecten van topkwaliteit af te leveren. We nemen grondig de tijd om te luisteren naar je dromen, wensen en behoeften. Nadien vertalen we jouw verhaal naar een ontwerp op maat en voeren ten slotte de plannen uit.

Kortom: voor professionele klinkerwerken in en rond Limburg is er maar één adres: Van Rooy Grondwerken en tuinaanleg. Particulier of professioneel? Bij ons is iedereen welkom!

Wilt u meer weten over de kostprijs van uw klinkerwerken en/of andere tuinprojecten. Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Waarom Van Rooy - Grondwerken & tuinaanleg?

Van Rooy staat in Limburg bekend als een vriendelijk en toegankelijk bedrijf dat klanttevredenheid hoog in het vaandel draagt. Zoals je ziet, bieden we een ruim assortiment aan diensten voor je tuin.

Ons ervaren team staat elke dag voor je klaar voor professioneel advies, oplossingen op maat en werken van hoge kwaliteit.
Daarom kies je voor Van Rooy:

Toegankelijkheid en transparantie

Op zoek naar een makkelijk bereikbaar én vriendelijk aanspreekpunt? Check!

Van Rooy staat garant voor een open communicatie, persoonlijke aandacht voor specifieke wensen en een transparante werkwijze. Wij geloven rotsvast in constructieve klantrelaties op (zeer) lange termijn. Dat bewijzen ook onze vele positieve referenties.

Staalharde kwaliteit

Bij Van Rooy is uitmuntende kwaliteit geen loos begrip maar een minimumvereiste in alles wat we doen. Zowel onze materialen en machines, onze dienstverlening, communicatie en alles wat je maar kunt bedenken, is onderworpen aan strenge kwaliteitseisen.

Meedenkende & -werkende zaakvoerder

Grond- en tuinwerken uitvoeren is één zaak. Klantgericht denken en handelen is nog wat anders.

Van Rooy transformeert jouw wensen en ideeën in prachtige, duurzame projecten.

Terras, oprit of tuinpad nodig?
Dan ben je bij Van Rooy aan het juiste adres.

Onze andere diensten

Tuinaanleg

Tuinaanleg

Grondwerken Vanrooy doet ook alle tuinaanleg
Ga naar tuinaanleg

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Grondwerken Vanrooy doet ook alle tuinonderhoud
Ga naar tuinonderhoud

Keerwanden

Keerwanden

Grondwerken Vanrooy doet ook alle soorten keerwanden
Ga naar keerwanden

Klinkerwerken

Klinkerwerken

Grondwerken Vanrooy doet ook alle klinkerwerken
Ga naar klinkerwerken

Grondwerken

Grondwerken

Grondwerken Vanrooy doet ook alle grondwerken
Ga naar grondwerken

Regenwaterputten

Regenwaterputten

Grondwerken Vanrooy doet ook alle regenwaterputten
Ga naar regenwaterputten

Terrassen

Terrassen

Grondwerken Vanrooy doet ook alle infrastructuurwerken
Ga naar terrassen

Zwemvijvers

Zwemvijvers

Grondwerken Vanrooy doet ook alle zwemvijvers
Ga naar zwemvijvers