Tuinaanleg

 • Verdient je tuin een opknapbeurt? Wil je je tuin praktisch (her)inrichten, maar weet je niet waar te beginnen? Van Rooy is dé oplossing voor jouw tuinproject.

  Tuinaanleg is zoveel meer dan enkel wat bloemen en struiken planten. Het gaat om het creëren van een gezellige buitenruimte om te ontspannen, te genieten en tot rust te komen. Van Rooy in Tessenderlo ontwerpt tuinen die perfect passen bij je woning, je budget én je wensen. Waan je voortaan op vakantie in eigen tuin met een idyllisch stukje groen, gecreëerd door Van Rooy.

  Ecologische tuin

  Een ecologische tuin is niet alleen een mooie tuin, maar ook een duurzame en verantwoorde tuin. Hij is ontworpen met respect voor het milieu en de natuurlijke ecosystemen. Met een ecologische tuin creëer je een gezonde leefomgeving voor planten, dieren én jezelf.

  Deze tuin kenmerkt zich door het gebruik van inheemse planten en een zeer minimaal gebruik van pesticiden, herbiciden en kunstmeststoffen. Hierdoor wordt de bodemvruchtbaarheid verbeterd en wordt de biodiversiteit verhoogd. Dit heeft op zijn beurt weer een positief effect op de luchtkwaliteit, het bodemleven en het watermanagement.

   

 • Tuinen en meer

  De ene tuin is de andere niet. Of je nu een kleine stadstuin of een uitgestrekt landgoed hebt: elke tuin heeft z’n kenmerken en charmes. Welke tuin je ook hebt: we zorgen voor een harmonieus ontwerp dat past bij jouw stijl, wensen en budget.

  We zorgen voor een optimaal evenwicht tussen beplanting, bestrating, waterpartijen en verlichting. In no time toveren we voor jou een sfeervolle en functionele buitenruimte waar je volop van zult genieten, elke dag van het jaar.

  Wil je je paradijsje upgraden met keerwanden, een feeëriek terras of een prachtige zwemvijver? Welk tuinidee je ook hebt: Van Rooy is het antwoord.

 •  

Wat kost een tuinrenovatie?

Van Rooy maakt een totaalplan volledig op maat van uw wensen en behoeften aan de beste condities. De kostprijs hangt uiteraard af van de oppervlakte van het project , het gewenste materiaal, enz. Wij maken graag een prijs per m2 op, door een gratis offerte op te stellen. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen.

Waarom Van Rooy - Grondwerken & tuinaanleg?

Opgelet! Grondwerken Van Rooy is er niet voor iedereen…

Neen, je zult enkel genieten van onze creaties en ons vakmanschap als je, net zoals wij, belang hecht aan transparante communicatie, staalharde kwaliteit en een meedenkende partner.

Delen we deze waarden met jou? In dat geval stellen we graag onze jarenlange expertise ter beschikking. We kennen onze stiel door en door en zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in ons vakgebied. We nemen grondig de tijd om jouw wensen te begrijpen, ze te vertalen naar een authentiek ontwerp en ze uiteindelijk tot leven te brengen.

Toegankelijkheid en transparantie

Op zoek naar een makkelijk bereikbaar én vriendelijk aanspreekpunt? Check!

Van Rooy staat garant voor een open communicatie, persoonlijke aandacht voor specifieke wensen en een transparante werkwijze. Wij geloven rotsvast in constructieve klantrelaties op (zeer) lange termijn. Dat bewijzen ook onze vele positieve referenties.

Staalharde kwaliteit

Bij Van Rooy is uitmuntende kwaliteit geen loos begrip maar een minimumvereiste in alles wat we doen. Zowel onze materialen en machines, onze dienstverlening, communicatie en alles wat je maar kunt bedenken, is onderworpen aan strenge kwaliteitseisen.

Meedenkende & -werkende zaakvoerder

Grond- en tuinwerken uitvoeren is één zaak. Klantgericht denken en handelen is nog wat anders.

Van Rooy transformeert jouw wensen en ideeën in prachtige, duurzame projecten.

Vertel ons over de tuin van je dromen!
Wij creëren ‘m!

Onze andere diensten

Tuinaanleg

Tuinaanleg

Grondwerken Vanrooy doet ook alle tuinaanleg
Ga naar tuinaanleg

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Grondwerken Vanrooy doet ook alle tuinonderhoud
Ga naar tuinonderhoud

Keerwanden

Keerwanden

Grondwerken Vanrooy doet ook alle soorten keerwanden
Ga naar keerwanden

Klinkerwerken

Klinkerwerken

Grondwerken Vanrooy doet ook alle klinkerwerken
Ga naar klinkerwerken

Grondwerken

Grondwerken

Grondwerken Vanrooy doet ook alle grondwerken
Ga naar grondwerken

Regenwaterputten

Regenwaterputten

Grondwerken Vanrooy doet ook alle regenwaterputten
Ga naar regenwaterputten

Terrassen

Terrassen

Grondwerken Vanrooy doet ook alle infrastructuurwerken
Ga naar terrassen

Zwemvijvers

Zwemvijvers

Grondwerken Vanrooy doet ook alle zwemvijvers
Ga naar zwemvijvers