Tuinaanleg Herentals

 • Wilt u uw tuin een opknapbeurt geven? Of wilt u uw tuin praktisch aanleggen, maar heeft u geen idee waar te beginnen? Dan bent u bij Van Rooy zeker aan het juiste adres voor al uw tuinprojecten. Prachtige tuinrenovaties en ecologische tuinaanleg aan de beste prijzen… Dat is wat Van Rooy te bieden heeft. Wij zijn de specialist in totaaloplossingen op maat voor heel uw tuin. Een betrouwbare partner waarbij professionaliteit centraal staat.

  Ecologisch werken

  Al onze vakmensen werken met passie, gedrevenheid en oog voor detail. Door onze groene vingers en onze expertise kan u er zeker van zijn dat uw tuin in goede handen is. Wij werken op de meest ecologische en verantwoorde manier van werken zodat u optimaal en langdurig kan genieten van uw investering. Ook zo draagt u uw steentje bij aan het klimaat. 

 •  
 •  
 •  

Tuinaanleg Herentals

tuinen aanleggen Herentals

Aanleg tuinen Herentals

 • Stappenplan van A tot Z

  Wat kunnen wij precies voor u doen? Heel simpel… Alles! Wij helpen u van A tot Z bij het verwezenlijken van al uw ideeën. U heeft een idee, maar weet niet hoe dit praktisch moeten worden uitgewerkt? Dan geven wij u graag advies. Wij maken samen met u een stappenplan op dat past in uw planning. Zo garanderen wij u een snelle maar correct uitgevoerde service.

  Wij nemen, indien gewenst, heel uw tuinproject in handen. Van grond omgraven tot verzetten, tot zwembaden of vijvers uitgraven… Wij kunnen het allemaal! Wij beschikken over een eigen machinepark waarbij wij meteen de juiste machines  op de juiste plaats kunnen aanleveren.

  Tuinaanleg op maat

  Uw wensen staan uiteraard centraal in heel onze voorbereiding. Wij kijken in welke stijl u graag uw tuinproject ziet en hoe wij dit tot een duurzaam resultaat kunnen omvormen. Ook het beklinkeren van uw terras, oprit enz. behoort tot ons dagdagelijks takenpakket. U vraagt, wij draaien!  

Tuinaanleg Herentals

tuinen aanleggen Herentals

Aanleg tuinen Herentals

Wat kost een tuinrenovatie?

Van Rooy maakt een totaalplan volledig op maat van uw wensen en behoeften aan de beste condities. De kostprijs hangt uiteraard af van de oppervlakte van het project , het gewenste materiaal, enz. Wij maken graag een prijs per m2 op, door een gratis offerte op te stellen. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen.

Onze troeven

Flexibel

Prijs / kwaliteit

Verzorgde afwerking

Recent materieel

Wenst u graag een offerte op maat?

Onze andere diensten

Klinkerwerken

Klinkerwerken

Grondwerken Vanrooy doet ook alle klinkerwerken
Ga naar klinkerwerken

Grondwerken

Grondwerken

Grondwerken Vanrooy doet ook alle grondwerken
Ga naar grondwerken

Zwemvijvers

Zwemvijvers

Grondwerken Vanrooy doet ook alle zwemvijvers
Ga naar zwemvijvers

Terrassen

Terrassen

Grondwerken Vanrooy doet ook alle infrastructuurwerken
Ga naar terrassen