Zwemvijvers Lummen

Wilt u een zwemvijver aanleggen? Of wilt u graag wat meer informatie over de voordelen hiervan? Ook daar helpt grondwerken Van Rooy u uiteraard met veel plezier mee verder! Een zwemvijver is het leuke van een zwembad gecombineerd met de voordelen van een vijver. Een makkelijke milieuvriendelijke oplossing dus in uw tuin, waarbij u toch nog kan genieten van een frisse duik.

Milieuvriendelijke zwemvijver

Een zwemvijver is een ecologische oplossing. De zwemvijvers omvatten een zwemgedeelte en een filterzone, waar waterplanten en lavasteen het water biologisch zuiveren. Het is een natuurlijk proces waarbij er dus weinig machinale filters en pompen aan te pas komen. Daarnaast is het ook een stuk onderhoudsvriendelijker. We laten gewoon de natuur zijn werk doen. Ook de uitstraling van een zwemvijver is vaak iets rustgevender dan die van een normaal zwembad. Wil je dus kunnen genieten van een beetje natuur? Dan is dit de ideale oplossing voor u!

Zwemvijvers Lummen

Zwemvijver Lummen

IMG_6599

Vakkundige aanleg

Wij leggen uw zwemvijver vakkundig aan met de nodige zorgen. Uw zwemvijver kan zowel worden aangelegd in braakliggend terrein als in een bestaande tuin. In het laatste geval wordt de vijver uitgegraven met zo weinig mogelijk schade aan de omringende beplanting en/of installaties. De vorm van uw zwemvijver bepaalt u zelf. Natuurlijk vloeiend of strak hedendaags…

Op Van Rooy kan u vertrouwen voor al uw professionele grondwerken en tuinaanleg. Wij graven uw zwemvijver met de nodige zorg en precisie uit. Wij beschikken over onze eigen machinepark waarbij we tot een snelle service kunnen overgaan. Al onze mensen zijn vakkundig opgeleid om uw project tot een goed einde te brengen.

Wij werken enkel met hoogwaardige materialen en werken alles af met een oog voor detail. Bij ons worden kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel gedragen waarbij wij streven naar een optimaal resultaat.

Heeft u graag meer informatie? Of wenst u graag een vrijblijvende offerte? Neem dan zeker hier contact met ons op.

Zwemvijvers Lummen

Zwemvijver Lummen

078a069d-89a2-45ae-b2de-d37982361a90 (2)

Onze troeven

Flexibel

Prijs / kwaliteit

Verzorgde afwerking

Recent materieel

Wenst u graag een offerte op maat?

Onze andere diensten

Terrassen

Terrassen

Grondwerken Vanrooy doet ook alle infrastructuurwerken
Ga naar terrassen

Tuinaanleg

Tuinaanleg

Grondwerken Vanrooy doet ook alle tuinaanleg
Ga naar tuinaanleg

Klinkerwerken

Klinkerwerken

Grondwerken Vanrooy doet ook alle klinkerwerken
Ga naar klinkerwerken

Grondwerken

Grondwerken

Grondwerken Vanrooy doet ook alle grondwerken
Ga naar grondwerken